Gratis ophaling van oud ijzer én ijzerafbraakwerken door Jango Van Steenkiste

Oud ijzer? Wij geven het graag een nieuwe bestemming

Heeft u nog wat kleine partijen ijzer liggen die dringend de deur uit moeten? Of moeten er ijzerafbraakwerken gebeuren? Voor alles wat met het afbreken en de ophaling van oud ijzer te maken heeft, kan u contact opnemen met ijzerhandelaar Jango Van Steenkiste uit Eeklo.

Indien u ons nu contacteert, proberen wij binnen de 24 uur bij u te zijn om de ferrometalen en legeringen op te halen. Deze service is bovendien helemaal gratis! Uw oud ijzer is bovendien geld waard: wij geven u graag onze beste prijs. Onze afbraakservice is ook volledig gratis. De afgebroken metalen nemen wij dan zelfs graag mee.

Snel en flexibel

Wanneer u beroep doet op onze afvalverwerkingsdienst wordt u uiterst snel geholpen en dat wanneer het ook maar voor u past. Zelfs op avonden, tijdens weekends en op feestdagen trekken wij de baan op. Een andere troef van onze schroothandel is dat wij altijd direct en correct betalen.

Aarzel dus niet om Jango Van Steenkiste te conacteren. Onze hoofdzetel is gelegen in Eeklo, maar wij zijn actief in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Clikc+