Verdien nog iets aan uw metaal afval, contacteer schroothandelaar Jango Van Steenkiste

Gratis ophaling en de beste prijzen voor uw oude metalen

Metaal recupereren is al jarenlang ons vak! Wanneer u uw oude metalen door ons laat recycleren, helpt u het milieu een handje, bent u snel en gratis van uw schrootafval verlost en verdient u er nog iets aan. Pannen, lood, zink, koper, leidingen, boilers, microgolfovens, wasmachines. Noem maar op en wij pikken het gratis en voor niets bij u thuis op.

Jango Van Steenkiste uit Eeklo is al jaren bedreven in de recyclage van (non-) ferrometalen. Indien u ons contacteert proberen wij steeds dezelfde dag nog langs te komen. Bij onze schroothandel bent u dus altijd uiterst snel van uw ijzer en metaal afval verlost. Bovendien garanderen wij u altijd een correcte betaling voor uw oude metalen.

Afbraakwerken

Ook metaal- en ijzerafbraakwerken behoren tot de mogelijkheden. Een oude loods, de verwarming in een huis, serres, boten. Alles wat afgebroken moet worden en wat met ijzer te maken heeft, komen wij graag onder handen nemen. Ook deze service is volledig gratis in ruil voor de gerecupereerde materialen.

Ons bedrijf is gelegen in Eeklo, maar wij zijn werkzaam in de wijde omgeving van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Bel ons vandaag nog op en we komen eraan!

Clikc+