Heeft u een vraag?

Contact

De beste prijs bij verkoop?
Contacteer J&D Cars.

Autohandelaar J&D Cars uit de regio Eeklo
Recyclage van oud ijzer en tweedehandswagens

Hebt u oud ijzer die u dringend kwijt wil? Of hebt u beslist om een nieuwe wagen te kopen en geen zin om continu opkopers over de vloer te krijgen? Doe dan beroep op deze autohandelaar uit regio Eeklo.

2dehands- en schadewagens

Bent u op zoek naar een nieuwe wagen? Maar wenst u hiervoor een beperkt budget aan uit te besteden? Dan bent u hier aan het juiste adres. J&D Cars is de plek bij uitstek om een tweedehandswagen aan te schaffen. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan merken en u verkrijgt de garantie op de beste prijs. Bovendien wordt uw occasie gratis bij u thuis opgehaald. Maar ook wanneer u net een ongeval heeft gehad, en de reparatie meer kosten met zich meebrengt dan verwacht, kan u uw schadewagen hier verkopen aan een correcte verloning. Interesse? Neem dan zeker even contact op en dan worden de verschillende mogelijkheden besproken.

Recyclage en recuperatie

De huidige milieunormen en zorg voor het klimaat zorgen ervoor dat meer en meer aandacht besteed wordt aan het hergebruiken en recycleren van diverse vormen van afval. Ook metalen maken hier deel van uit en daarom is het handig te weten waar u terecht kunt met al uw oud ijzer. Het leven van uw schrootafval wordt meteen vernieuwd. De erkenning van OVAM, evenals de vele jaren ervaring, zorgen voor een extraatje. Aan de hand van toolboxen of zelfs ervaringsdeskundigen wordt er gezorgd voor een correcte ophaling van oude metalen, schadewagens en bouwafval.

Offerte en contact

Neem gerust contact op voor meer info betreffende het verwijderen van oude metalen, de opkoop van tweedehandswagen en caravans. U kunt steeds contact opnemen voor een gratis offerte of meer uitleg over de diverse elementen van de uitgebreide dienstverlening die J&D Cars u biedt. Deze autohandelaar is tevens beschikbaar in het weekend, ’s avonds en op feestdagen.

J&D Cars

Gentstraat 106
9971 - Lembeke


Tel.: 09 277 02 90 09 277 02 90
BTW BE 0845.784.768

Waarom voor ons kiezen?

  • Snelle service
  • 7/7 en 24/24 bereikbaar
  • Garantie op beste prijs
  • Gratis ophaling
  • Gratis verkoop
  • Correcte uitbetaling