Heeft u een vraag?

Contact

De beste prijs bij verkoop?
Contacteer J&D Cars.

Autowrakken snel en vakkundig opgeruimd
Gratis ophaaldienst

Is uw wagen klaar voor het schroot? En wenst u hieraan nog wat bij te verdienen? Geen nood, want alle schrootafval zoals defecte wagens, schrootwagens en autowrakken worden door J&D Cars regio Eeklo gratis opgehaald. Alle materialen worden correct gewogen zodat u een professionele vergoeding verkrijgt. 

Alle soorten schrootwagens

Bent u niet zeker of uw wagen wel in aanmerking komt? Geen nood, bij J&D Cars zijn alle auto’s welkom. Dit gaande van wagens met zware schade aan de carrosserie, auto’s met moterschade tot wagens met waterschade en noem maar op. 

Oost- en West-Vlaanderen

Ook al is Eeklo de thuisbasis van deze schroothandel, J&D Cars doorkruist heel Oost- Vlaanderen en West-Vlaanderen om uw schadewagen te komen ophalen. Tevens heeft deze autohandelaar een eigen ophaaldienst om uw oud ijzer en oud metaal te komen ophalen. Maar hier stopt de service niet. Heeft u nood aan afbraakwerken? Ook dan kan u staat maken op J&D Cars. Interesse? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact op voor de ophaling van uw autowrakken regio Eeklo. Wanneer u beroep doet op deze ervaren vakman is een correcte prijs verzekerd en bespaart u heel wat tijd en energie. Waar wacht u nog op?

J&D Cars

Gentstraat 106
9971 - Lembeke


Tel.: 09 277 02 90 09 277 02 90
BTW BE 0845.784.768

Waarom voor ons kiezen?

  • Snelle service
  • 7/7 en 24/24 bereikbaar
  • Garantie op beste prijs
  • Gratis ophaling
  • Gratis verkoop
  • Correcte uitbetaling