Opkoop van caravans

De garantie op de juiste prijs

Wenst u uw oude caravan van de hand te doen? Heeft u er al heel wat kilometers opzitten en wenst u een nieuwe caravan aan te schaffen? Is de indeling van uw caravan niet meer naar uw smaak? Dan is het hoogtijd om deze een nieuwe bestemming te geven. Hiervoor kan u bij Autohandel J&D cars terecht. Wij zorgen voor de opkoop van caravans te Eeklo, en dit zowel van jonge als oude modellen.

Verkoop uw kampeerwagen

Hier bent u aan het juiste adres voor een vlotte, snelle en gratis verkoop van uw caravan. Zo hoeft u zelf geen advertentie online te plaatsen - wat een heel tijdrovende klus kan zijn. Tevens hoeft u geen onnodige kosten te maken voor een eventuele stalling en bovendien hangt zo een verkoop ook vaak af van de seizoenen. Wanneer u uw caravan dus bij ons verkoopt verloopt alles van een leien dakje en kan u al beginnen denken aan een nieuwe investering. 

Neem contact op

Interesse om uw caravan van de hand te doen? Kom dan zeker eens langs bij ons of neem contact op. Het doel is om een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving te verkrijgen van uw caravan zodat wij u een eerlijke prijs kunnen opmaken. Van één ding mag u alvast zeker zijn: door met ons in zee te gaan bespaart u heel wat tijd, moeite en geld door een snelle verkoop.

 

Clikc+