Verdien nog iets aan uw metaal afval, contacteer J&D cars

Gratis ophaling en de beste prijzen voor uw oude metalen en ijzer

Metaal recupereren is al jarenlang ons vak! Wanneer u uw oude metalen te Eekle door ons laat recycleren, helpt u het milieu een handje, bent u snel en gratis van uw schrootafval verlost en verdient u er nog iets aan. Pannen, lood, zink, koper, leidingen, boilers, microgolfovens, wasmachines. Noem maar op en wij pikken het gratis en voor niets bij u thuis op. J&D cars is al jaren bedreven in de recyclage van (non-) ferrometalen. Indien u ons contacteert proberen wij steeds dezelfde dag nog langs te komen. Bij onze schroothandel bent u dus altijd uiterst snel van uw ijzer en metaal afval verlost. Bovendien garanderen wij u altijd een correcte betaling voor uw oude metalen.

Afbraakwerken

Ook metaal- en ijzerafbraakwerken behoren tot de mogelijkheden. Een oude loods, de verwarming in een huis, serres, boten. Alles wat afgebroken moet worden en wat met ijzer te maken heeft, komen wij graag onder handen nemen. Ook deze service is volledig gratis in ruil voor de gerecupereerde materialen.

Gratis ophaling van oud ijzer en ijzerafbraakwerken

Oud ijzer? Wij geven het graag een nieuwe bestemming. Heeft u nog wat kleine partijen ijzer liggen die dringend de deur uit moeten? Of moeten er ijzerafbraakwerken gebeuren? Voor alles wat met het afbreken en de ophaling van oud ijzer te maken heeft, kan u contact opnemen met Autohandel J&D cars. Indien u ons nu contacteert, proberen wij binnen de 24 uur bij u te zijn om de ferrometalen en legeringen op te halen. Deze service is bovendien helemaal gratis! Uw oud ijzer is bovendien geld waard: wij geven u graag onze beste prijs. Onze afbraakservice is ook volledig gratis. De afgebroken metalen nemen wij dan zelfs graag mee.

Snel en flexibel

Wanneer u beroep doet op onze afvalverwerkingsdienst wordt u uiterst snel geholpen en dat wanneer het ook maar voor u past. Zelfs op avonden, tijdens weekends en op feestdagen trekken wij de baan op. Een andere troef van onze schroothandel is dat wij altijd direct en correct betalen. Aarzel dus niet om J&D cars te conacteren. Onze hoofdzetel is gelegen in Eeklo, maar wij zijn actief in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Clikc+