Heeft u een vraag?

Contact

De beste prijs bij verkoop?
Contacteer J&D Cars.

Schadewagens verkopen tegen de beste prijs
Gratis ophaaldienst

Het is algemeen geweten dat de verkoop van schadewagens regio Eeklo – en elders in België – maar moeizaam verloopt. Niet iedereen wenst hiervoor geld te betalen, en indien dit wel het geval is krijgt u maar een ‘peulschil’ in vergelijking wat u er voor in gedachten had.

Snelle verkoop

Heeft u na een ongeval veel schade aan uw wagen? Vindt u het niet meer de moeite om deze te laten maken? Lopen de reparatiekosten te hoog op? Dan hoeft u maar één ding te doen. Langskomen bij deze autohandelaar. Wanneer u bij J&D Cars te rade gaat bent u verzekerd dat uw schadewagen snel wordt verkocht en uw auto wordt opgepikt door de ophaaldienst. U ontvangt hiervoor een eerlijke verloning.

Alle schadevormen

J&D Cars maakt geen uitzondering. Alle soorten wagens met motorschade, schade aan de carrosserie (krassen, deuken, blutsen ...); waterschade en noem maar op worden uit handen genomen. Is uw wagen klaar voor het schroot? Ook dan wordt deze door de autohandelaar opgekocht. Zo bent u verlost van alle adminastrieve en emotionele zorgen. En de prijs? Een correcte verloning, want dat is de garantie die u hier telkens verkrijgt.

Ruime regio

De schroothandel van J&D Cars en de tweedehandswagenservice is gelegen in Eeklo, maar is werkzaam in heel de provincie Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Ook tweedehandsauto's zonder mankementen krijgen snel een nieuwe eigenaar. Twijfel niet en neem meteen contact op indien u uw schadewagens regio Eeklo snel van de hand wil doen.

J&D Cars

Gentstraat 106
9971 - Lembeke


Tel.: 092 77 02 90 092 77 02 90
BTW BE 0845.784.768

Waarom voor ons kiezen?

  • Snelle service
  • 7/7 en 24/24 bereikbaar
  • Garantie op beste prijs
  • Gratis ophaling
  • Gratis verkoop
  • Correcte uitbetaling